Garázskapu karbantartás Pécs

„A karbantartást mindig bízza szakemberre” A mai modern kor technikai vívmányai, manapság már lehetővé teszik az emberek számára, hogy a garázskaput ,vagy a bejárati kaput távirányítóval a gépjárműből nyithassák, anélkül , hogy a kocsiból ki kellene szállniuk.

Gyűjtőgarázs-kapuk

„Erős és megbízhatóan működő kapurendszer sokféle kialakítási lehetőséggel”. A gazdaságos és teljes körű megoldás, sokféle kialakítási lehetőséggel.

Oldalra futó szekcionált garázskapuk

„Nagyobb kényelem és biztonság”. Teljes áthajtó magasság és egyszerű áthaladás a HST kapu segítségével!

Szekcionált garázskapuk

„Nagyobb kényelem és biztonság” Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik, így nagyobb tér áll rendelkezésre a garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtó út szabaddá válik.

Garázskapu javítás Pécs

„A garázskapu javítást mindig bízza szakemberre”. Hörmann Garázskapuk és kertkapuk javítása Pécs: Automata garázskapuknál, meghibásodás esetén a kapu minden esetben leoldható a motorról.

RollMatic garázs-redőnykapu

„Több szabad tér a garázs előtt és a garázsban innovatív Hörmann technikával”. A Hörmann RollMatic garázskapuja esetén valóban több hely marad a garázs előtt és a garázsban. Parkolhat közvetlenül a kapu elé, ráadásul a födém is szabadon marad a garázsban.

Berry Billenő garázskapuk

Minden érv az eredeti billenő garázskapu mellett szól: minőség és biztonság, esztétikum és kényelem, tökéletes műszaki megoldások. A Hörmann billenőkapu az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb billenő kapujává.