Szekcionált garázskapuk

„Nagyobb kényelem és biztonság” Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik, így nagyobb tér áll rendelkezésre a garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtó út szabaddá válik.

Szekcionált garázskapukMár rendelhető 67mm vastag extra hőszigetelésű szekcionált kapu,a beépített kapu akár 0,8 W/m2K szigetelési értékkel!Duragrain nyomtatott felület - Grigio


A szekcionált kapuk függőlegesen nyithatók és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. Ennek a konstrukciónak köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők, és a billenőkapukhoz képest akár 14 cm-rel nagyobb áthajtószélességet biztosítanak. A négy oldalon elhelyezkedő tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek köszönhetően optimálisan szigeteltek.

Ne sajnálja magától ezt a kényelmet.


Tekintse meg akciós kínálatunkat!Választható kaputípusok


LPU67 hőszgetelt 67mm vastag kapulappal  


LPU42 hőszigetelt 42mm vastag kapulappalLTH valódi fa kapulappalKérjen ajánlatot most!


Szekcionál acél garázskapuk és a hozzá illeszkedő mellékajtók motívumai
Duragrain nyomtatott felületű garázskapu
VÉGSŐ FEDŐFESTÉS DEKOR NAGY KARCÁLLÓSÁGÚ VÉDŐLAKKAL.
A nagy karcállóságú és UV-álló dekor nyomat tartósan szép megjelenést biztosít a kapunak. A 25-féle dekor a legapróbbrészletekig valósághű, természetes és színtartó.
A 800 – 1300 mm-enkénti (dekortól függő) dekorismétléssel és a lamellák közötti dekoreltolódással harmonikus, élénk felület alakul ki.
A Duragrain felületű kapuk belső oldala alapvetően törtfehér, RAL 9002 színt kap.
Ezáltal a kapu nyitásakor kívül keskeny törtfehér színű csík lesz látható a lamellák között.
Az oldaltok és szemöldökblende alapkivitelben Woodgrain mintás, RAL 9016 fehér színű.Kérjen ajánlatot most!
Választható Design motívumok a teljesség igénye nélkül
Kérjen ajánlatot most!


Letölthető dokumentumokReferenciáinkból...

Garázskapu építés

A garázskapu kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy a garázsban tárolt eszközök kijuttatásához ( bicikli, kuka, fűnyíró) ne kelljen kinyitni a teljes garázskaput, ezért esett a választás a Hörmann LPU40 szekcionált kapujára ...

Bővebben...