Garázskapu karbantartás Pécs

„A karbantartást mindig bízza szakemberre” A mai modern kor technikai vívmányai, manapság már lehetővé teszik az emberek számára, hogy a garázskaput ,vagy a bejárati kaput távirányítóval a gépjárműből nyithassák, anélkül , hogy a kocsiból ki kellene szállniuk.

Ezek az automata megoldások nagyban megkönnyítik a mindennapos ingázást. De ne felejtsük el ,hogy még a legjobb minőségű automatika is igényel valamilyen jellegű időszakos karbantartást. Ezek a tisztítási és beállítási feladatokat, csak kellő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező szerelő tudja elvégezni.Karbantartási szolgáltatásunk előnye: Nem kell fejben tartani, hogy mikor is volt itt utoljára a szerelő. Előre egyeztetett időpontban történik a karbantartás. A szerviz költsége a kapu méretétől, felszereltségétől, és földrajzi elhelyezkedésétől függ.

Töltse ki az űrlapot és visszahívjuk!


Referenciáinkból...

Csurgó Tűzoltóság - Ipari kapu beszerelés

Csurgói tűzoltóság kétszárnyas vaskapuinak cseréje. A Hörmann SPU40 ipari szekcionált kapui lettek telepítve, 1 sor alumínium keretes bevilágító üvegezéssel. A kapuk mozgatását a Hörmann WA300 tengelyhajtása végzi.
...

Bővebben...


Szekcionált garázskapu cseréje

Az első kapcsolatfelvételtől a kivitelezésig, udvarias, segítőkész, és pontos volt minden. A telepítést magas szakmai színvonalon végezték, olyan munkatársakkal akik minimális mértékű rombolással szereleték ki a rlgi kaput és építették be az úja ...

Bővebben...