Ipari szekcionált kapuk

„A Hörmann szekcionált kapuknál egyszerűen minden összhangban van” Az ipari szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak, így a kapu előtti és mögötti tér szabadon marad.


Ipari szekcionált kapuk acélból és alumíniumból


A nyitott kapu elemei, vízszintesen a födém alatt, függőlegesen a nyílás fölött, vagy a tetőt követő helyzetben állnak. Az 50-es sorozat kapui széleskörű választékkal, esztétikus külső megjelenéssel és minősített biztonsággal rendelkeznek.

A Hörmann SPU teli ajtólapos és APU üvegezett kivitelei a legnépszerűbbek a kapuk piacán, de ezen kívül számtalan megoldást tudunk nyújtani csarnoka vagy műhelye nyílásának lezárására. A DURATEC műanyag üvegezéssel ellátott kapuk dacolnak a durva ipari környezetben jelentkező erős igénybevétellel és tartósan megőrzik tiszta átlátszóságukat. A speciális, autófényszóró minőségű felületbevonat tartósan megvédi az ablakot a karcolásoktól és tisztítási nyomoktól.

SZUPERGYORS KAPUNYITÁS. ÚJ. A WA 500 FU tengelyhajtás az akár 1 m/s nyitási sebességgel tűnik ki.
Ennek köszönhetően felgyorsulnak a logisztikai folyamatok és csökken a hőveszteség. A lágy indítás és lassított stop funkcióval ellátott frekvenciaváltós vezérlés emellett tehermentesíti a teljes kapumechanikát és garantálja a halk kapufutást.
A speciálisan a mélygarázsok számára fejlesztett ITO 500 FU meghajtás segítségével akár 0,5 m/s nyitási sebesség is elérhető.
Letölthető dokumentumok
Referenciáinkból...

Speciális kialakítású garázskapu

Ebben a projektben, egy régi épület átalakításánál a meglévő teremgarázs bejáratát és a lépcsőház bejáratát kellet lezárni. Fontos szempont volt, hogy a két nyílás egyforma megjelenést kapjon. A garázs lejárattól 2,5m-re sz ...

Bővebben...