Kényelmi kiegészítők, Hörmann kapukhoz

Érték és komfortérzet növelő megoldások.

Személybejáró ajtó a kapuban

A garázsunkat sokszor tárolóként is használjuk, a gyerekek bicikliét, a kerti szerszámokat, fűnyírót, létrát és még számtalan dolgot. Ahhoz hogy hozzáférjünk, ki kell nyitni az egész kaput. Ha többször nyitjuk ki a kaput, az jobban igénybe veszi a kapuszerkezetet, de egy nagyobb kapu esetén, télen hamar kiszellőzteti a garázst is, ami a fűtés szempontjából sem előnyös. A személybejáró ajtóval ellátott kapukat nem kell mindig kinyitni, ha gyalog szeretnénk bejutni a garázsba, az alacsony küszöbnek köszönhetően egy teljes értékű ajtóként funkcionál.

Bisecur – Gateway,kapu működtetés, okos telefon alkalmazással

Képzelje el, hogy elutaztak nyaralni, de a szomszéd szól telefonon, hogy égve maradt a villany a konyhában, vagy ami rosszabb csőtörés van és be kellene jutni a házba! A Hörmann egyedülálló rendszerével, okos telefonról, vagy táblagépről akár a világ másik feléről is tudja vezérelni motoros garázskapuját, kertkapuját, vagy öntözőrendszerét, akár 16 készüléket is. A program képes visszajelezni, a kapu nyitott, vagy zárt állapotát.

Szükség akkumulátor

Ha nem volt még motoros kapuja, akkor fel kell készüljön arra a rémálomra, mikor pont akkor lesz áramszünet amikor a gyerekkel kell rohanni reggel az óvodába, vagy épp orvoshoz kell menni, és hopp nem nyílik a kapu. Akkor persze gyorsan fel kell idézni azt a 3 mozdulatsort, ami a kapu manuális nyitásához szükséges, ami időt és energiát igényel, nem mellesleg bosszantó is, és persze létra is kell majd hozzá ha magasabb a kapu. Ere nyújt megoldást a szükség akkumulátor garázskapukhoz és a kertkapu motorokhoz. Az akku segítségével áramszünet esetén a kapu 4-5 alkalommal még működtethető, és ha vissza jön az áram, akkor feltölti és készenlétben tartja az akkut, hogy legközelebb se legyen ilyen gond.

A garázs előtti tér megvilágítása

Télen legtöbbször akkor indulunk el otthonról, és úgy érkezünk meg, hogy már sötét van. Gyakorlatilag a közvilágítás (ha van és működik) és az autó világítása az, ami megvilágítja a garázs előtti teret. Viszont a kertben rohangáló kutyát, vagy a kint hagyott gyerekjátékokat csak akkor vesszük majd észre, ha már ráfordultunk a garázsra. Ha kapu nyitásakor a bejárat előtti teret megvilágítjuk, felmérhetjük, hogy valóban biztonságosan be tudunk állni a garázsunkba. Több féle lehetőség közül választhatunk. Lehetőség van a kapu felső részére szerelt LED sorral, a kocsifelhajtóra telepített oszlopos lámpákkal , vagy akár a garázs fölé szerelt reflektorral megvilágítani a garázs előtti teret.Kérjen ajánlatot most!