Egyedi kialakítású felülvilágítóval szerelt garázskapu

Amit a kivitelezés után, rólunk mondtak:

Garázskapu cserével kapcsolatosan több cégtől kértem ajánlatot az interneten (5db és nem csak Hörmann!), de csak Te voltál az, aki felhívott és javasolt egy ingyenes állapotfelmérést a helyszínen.

Pár napon belül -mikor találkoztunk- derült ki, hogy mennyi minden hasznos tanácsot tudsz adni a cserével kapcsolatban, hiszen többek között az ablak csere vagy falazás is felmerült a garázsajtó felett, mint igény. Bár volt jobb ajánlat is a Tiéteknél, fontos számomra, hogy helyben vagytok, régi cégként működtök, ha bármi garanciás vagy egyéb gondom-igényem van.
A gyártási idő a szín miatt kissé elhúzódott - köszönhetően a téli garázskapu csere szezonnak -, de amint megjött telepetekre a kapu, aznap értesítettél, hogy másnap otthon vagyunk-e. És reggel a megbeszélt időpontban jöttetek, az előzőleg általad küldött cserével kapcsolatos leírás szerint dolgoztatok. Délutánra már használatba is vehettük családommal az új "játékszert": a távirányítót! :) Gyermekeim és feleségem szinte sorban álltak, ki nyithatja-zárhatja a kaput!

Azóta is nagyon örülünk, mivel a régi ellensúlyos-fakazettás-vaskeretes kapu nagyon zajos, nehezen mozgatható, borzasztó hőszigetelésű volt. Amit betettetek, csendes, kényelmes, jó hő és hang szigetelésű, és persze gyönyörű! Én ajánlani foglak, ha valaki garázskaput szeretne! Ja, és jó az akciós garázs áratok!

Cs. Attila

Kérjen ajánlatot most!