Sorompók

„Élvezze az automata sorompók és parkolást gátlók kényelmét és biztonságát”. Cégünk többféle működésű sorompót kínál, melyek biztonságosan működnek, és velük könnyen szabályozható a ki- és bejárás.

Karos sorompó Intenzív használatra lett kifejlesztve, 2-4-6-8m nyílásokra. 2-6 mp nyitásidővel. Erős és megbízható. Láncos sorompó Erős és megbízható automata sorompó, akár 8m nyílás lezárására és távvezérelt működtetésére. Parkolást gátló rendszerek Egyszerű működésű, többféle méretben, akár automata működéssel.Kérjen ajánlatot most!View the embedded image gallery online at:
https://rmkapu.hu/sorompok/51-sorompok#sigFreeId138d23acc2


Referenciáinkból...

Szekcionált garázskapu cseréje

Az első kapcsolatfelvételtől a kivitelezésig, udvarias, segítőkész, és pontos volt minden. A telepítést magas szakmai színvonalon végezték, olyan munkatársakkal akik minimális mértékű rombolással szereleték ki a rlgi kaput és építették be az úja ...

Bővebben...


Csurgó Tűzoltóság - Ipari kapu beszerelés

Csurgói tűzoltóság kétszárnyas vaskapuinak cseréje. A Hörmann SPU40 ipari szekcionált kapui lettek telepítve, 1 sor alumínium keretes bevilágító üvegezéssel. A kapuk mozgatását a Hörmann WA300 tengelyhajtása végzi.
...

Bővebben...